Opet sa kucnog

Lijepo je biti nedostupan. Malo se insan rastereti od nepotrebnih informacija kojim nas svaki dan kljukaju. Tema imam za izvoz cini mi se, ali dok opet krenem kuckat po laptopu, mozda ih i zaboravim. Telefon nije za ozbiljne teme.
Vrijeme je odlicno, steta sto ga moje raspolozenje ne prati. Neki dan smo sestra i ja otisle na Schloßberg i presjedile sigurno dva sata. Da ne mislite kako smo bile besposlene, pojele smo veliku kesu smokija, kinder milch snita i kolu popile. Plus gledale smo kako bacaju frizbi pa mu to dodje isto ko da smo i mi igrale.
Htjela sam komentarisat kod one djevojke, traveler joj nick, ali me zeznula captcha, ne vidim dobro sa telefona, sad ubacili dvije rijeci, nije ko prije cetiri slova. Ali eto da ipak kazem sto sam naumila.
Nije bitno ima li blog smisla, sve dok tebi koja pises ima smisla. Slazem se sa Legalom, nekad je tesko prekinuti tisinu, ovako cutis a opet sve kazes. A nije bitno ni da li ljudi citaju nasa piskaranja. Bitno je dati sebi oduska, podijeliti misli, procitace ko treba.
Eto juce sam se dzaba vozila, da i to kazem. Ovdje kad kupe kartu od sat vremena, ostave je na aparatu kad izlaze. Tako sam ja juce nasla kartu koja je vrijedila skoro 40 minuta. I rekla sam sebi da cu odsad i ja ostavljat karte, nikad ne znas kome moze dobro doci. Obicno tu kartu uzimamo kad zurimo, i uvijek ostane bar pola sata vazeca.
Pratim vam postove iako ne komentarisem cesto, da i vi malo odmorite 😀
Nesto bilo kod Remze o filmovima, al to nisam imala kad do kraja procitat, al vidim pise skida sa neta, odmah mi naumpadose oni crni torenti.
Ja sam presla na citanje svabskih novina iako pola ne razumijem. Ali ima slika, gledam slike 😀
Vidim i moja Krajiskinja hoda po prirodi. Kontam, najbolje mi da odemo na Liberland onaj restoran otvarat. Tamo ce to ici ko halva kad se svijet doseli. Eno vec traze donacije 😀
Ima jedan Albanac na forumu, hoce otvarat sljasticarna na Ljiberland. A na forum sam se prijavila da vidim sta se pise, ako svabija propadne, odmah tamo da selim. Bas lijepo mjesto, mozda udje u EU prije Bosne 😀
Et, toliko za danas.

3 thoughts on “Opet sa kucnog

  1. Čudno, men ima dva dana ne traži captchu, samo da potvrdim da nisam robot, al ja sma vanzemaljac pa jemde zato.
    Kakvu to lend spominješ, nova neka ha, ma čim počinje sa liber meni nama tlak ode na dvista 😛
    Samo da sebi sponzore nađemo, jednog, dvojicu, trojicu, svedno 😀

    Nek si se javila, već kontala “dečke” da aktiviram 😉 :* <3

    1. Covjek proglasio novu drzavu, a ti to ne znas?? Pa jel tebe taj Gibs izvjestava ista c c c. Ma meni sad kod ove cure trazi dvi rijeci da ispisem, mozda jer nisam sa smartija usla, haj znaj. A i ja kad sad citam post, fale neke recenice, a u skici sve normalno.

  2. Opet nam podmeću noge ovi iza ekrana 😀
    Ma meni ništa nije jasno, i to često 😀 i sva sam rahat s mozgom, ko kad su mi ga nedavno otkrili hahaha
    Meni jedino para fali, ostalog na pretek 😉

    PS. evo sam sad morala unijeti kod, “duroj” duraj i šuti 😀

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *