Sto mi je to trebalo ?

Svecano obecah sama sebi da vise torentu necu prici ni blizu.

Krenem nesto da vidim, kad tamo tajac. Sve offline, sve neki errori.

Ne budem lijena, proguglam koliko je legalno sve to, nakon ihaha epizoda pogledanih.

Evo vec sat vremena kontam hoce li mi doci kakva kazna, i sta mi je sve to trebalo. Onda mi jaran, koji me inace navuko na to, kaze kako je sve ok, kako je kod svih offline i ne treba da se brinem, al gotovo je sad.

Ja i torenti vise nismo skupa.

Sto mi je to trebalo ???

6 thoughts on “Sto mi je to trebalo ?

  1. Legalnost zavisi od toga gdje zivis 😀 Tj, svugdje je nelegalno, ali u ovisnosti od toga gdje zivis imaces posljedice 😛 (a ti neces imati, tako da mozes slobodno nastaviti koristiti :))

    1. Trenutno sam u Austriji 😀 , pa ako znas nesto vise dobro bi mi doslo. Ne znam koji mi vrag bi, i dosad sam normalno zivjela bez toga, uhhh.

    1. Pa skontala sam ja to , zato sam i uprpila, jer sam u noci sa ponedjeljak na utorak lagano skinula sezonu jednu citavu. I kad je sve palo onda sam ja pocela da guglam. Valjda ce sve biti ok.

  2. Ne znam kako možeš ko’ čistokrvni bošnjo da se sekiraš oko ti stvari? 🙂
    ThePirateBay.cr je nova domena (Costa Rica) i to je sajt kao ostali sajtovi…

    Dalje, ako te baš hastra što skidaš sa torrenta, lagano halališ par dolara mjesečno/godišnje za proxy, pa surfaš sa Maldiva, Afrike ili čak iz Sjeverne Koreje, iako si i dalje u kući pored kamina ili već kakav šporet u zimskim danima koristiš 😛

    1. Ma koje, ja sam jedan veliki panicar, pojma nemas. Sto je najgore do samo prije mjesec dana nisam imala pojma sta je torent. A panika me uhvatila bas zato sto nisam u Bosni i sto nisam sigurna u zakone ovdje. Valjda se ne slomi na meni. Cijelu noc oka nisam sklopila, o stresu cu kad ovo sve prodje :D. A sto se toga tice nikad vise download 😀 Nedostaje mi moj sporet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *