Park

3

Pustila mozak na pasu definitivno. Odvela me sestra u jedan park gdje jos nisam bila.

Povezan je sa nekom sumom kroz koju ima staza za setanje. Ima i jedan avanturisticki park gdje se pentras za nekih 20 eurica. A ja dobila poklon bon u pola cijene, al to ako Bog da u maju planiramo ici na pentranje.

Naisle smo na one mreze za ljuljanje, bas su mi nedostajale, tu sam zalegla i onako slikala par slicica bezveze.

Na slici ja ljuljam malo sestru jer je on mene ljuljala pa sigurno pola sata. Osjecala sam se ko dijete, smijale smo se ko pijane da smo, bas nam je super bilo ljuljati se.

I za Krajiskinju sam slikala malo neba i oblaka.

I ovdje ima neko jezero, cini mi se da je sve onako kako se prirodno desi, jer sam vidjela tri stabla u vodi. Izgleda da covjek tu ne mijesa svoje prste.

Imamo i mi nesto slicno, to sam sinoc saznala. Nacionalni park Sutjeska, u njemu se isto sve odvija prirodno i bez uticaja covjeka. Drvo gdje padne tu i ostane. Voljela bih posjetiti to mjesto. Bice prilike ako Bog da.

A ovaj avanturisticki park mescini najvise bi se svidio alkemicaru jer je on isto spominjao da bi volio da imaju neko kvalitetno planinarsko drustvo ako se ne varam. Doduse nije da je ovo planina, ali svakako je lijepa aktivnost, i sto je jos bolje djeca je masovno posjecuju. Ovako to otprilike izgleda:

Evo sad malo mojih slika.

 

 

8 thoughts on “Park

  1. zahvaljujem se, nebo i oblaci mi dusu odmaraju, jos uz huku rijeke, neprocjenjivo 🙂
    danas smo uzivali jednako al uzhuku rijeke, u cistoj prirodi voda s izvora i meso s vatre 🙂 😉 jos nam se u neko doba sarka prudruzila, koju je babo poslao u vjecna lovista dok si reko piksla 🙂

    Prijavi komentar

  2. ljepo vam je…ma priroda ko priroda…dovoljno je da si na ledini, zlenilo, zrak, tičce i štaš više…usput paneš na sedždu kad je vakat i et’ ga …a imamo mi ovaj adrenalnski park kod nas na Vlašiću..neš se nisam usudio još..šta ja znam..kontam, godine i to, kosti lakše pucaju…al jes da se volim verat..danas sam se vero, malo kreso voće i to…

    Prijavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *